Invitație campanie informare

Print Friendly, PDF & Email

Vineri, 25 mai 2018, ne întâlnim la CJRAE Constanța!

24 mai 2018

INVITAȚIE

Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane vă invită să participați la campaniile de informare la nivelul regiunii Sud-Est (județele Constanța, Tulcea, Buzău, Brăila, Galați, Vrancea), privind avantajele, posibilitățile de acces și beneficiile participării la programul de îmbunătățire a  competențelor din domeniul antreprenorial furnizat în cadrul proiectului “START  UP  pentru  Regiunea  Sud-Est”, cofinanțat  din  Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Campania de informare se va desfășura în perioada 25 – 30 mai 2018, în intervalul orar 16:30-20:30, la sediul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională din Mun. Constanța, b-dul Mamaia, nr. 197.

În cadrul campaniilor, echipa de proiect va aborda aspecte relevante privind oportunitățile oferite, avantajele, posibilitățile de acces și beneficiile participării la programul de îmbunătățire a competențelor din domeniul antreprenorial, furnizat în cadrul proiectului cu interes sporit pentru cei care doresc să pornească o afacere proprie non-agricolă în mediul urban, persoanele șomere, persoanele inactive pe piața muncii și persoanele care au un loc de muncă, dar care doresc să înființeze o activitate independentă în scopul creării de noi locuri de muncă, inclusiv femei și persoane de etnie romă.

Proiectul este implementat de către Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, în parteneriat cu Asociația ESE – European SUPPORT FOR EDUCATION, Asociația Centrul de Resurse și Formare în Profesiuni Sociale – PRO VOCAȚIE, și Asociația Clubul Sportiv „Aqua 1969 Baia Mare” și se desfășoară pe o perioadă de 36 luni, în regiunea de dezvoltare Sud-Est.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, facilitarea accesului pe piața muncii  și  dezvoltarea  spiritului  antreprenorial  pentru  620 persoane prin furnizarea  unor măsuri integrate de antreprenoriat, orientate pe creșterea mobilității și a gradului de ocupare a persoanelor șomere, inactive, inclusiv a înființării și dezvoltării unor activități independente non-agricole în scopul creării de noi locuri de muncă durabile în zonele urbane din regiunea de implementare Sud-Est.

Vă rugăm să confirmații participarea dumneavoastră la eveniment la  office@idru.ro sau la telefon 0742339949.

Persoană de contact: Condurache Petru Andrei – Expert informare antreprenorială.

În speranța că veți fi alături de noi la această acțiune, vă așteptăm cu multă plăcere!

 

Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane

Responsabil implementare tehnică activități

Iurchian Ana-Maria

 

Invitație