Eveniment lansare proiect

Print Friendly, PDF & Email

EVENIMENT LANSARE PROIECT 16.03.2018

 

Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane are plăcerea de a vă invita la conferința de lansare a proiectului “START UP pentru Regiunea Sud-Est”, cofinanțat din Fondul European Structural și de Investiții prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Evenimentul va avea loc vineri, 16 martie 2018, începând cu ora 14.30, la Hotel Ibis – Constanța, Sala Prestige (Mircea cel Bătrân nr. 39B-41). În cadrul acestei acțiuni, echipa de proiect va oferi informaţii cu privire la obiectivele şi activitățile proiectului.

Proiectul este implementat de către Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, în parteneriat cu Asociația ESE – European SUPPORT FOR EDUCATION, Asociația Centrul de Resurse și Formare în Profesiuni Sociale – PRO VOCAȚIE, și Asociația Clubul Sportiv „Aqua 1969 Baia Mare” și se desfășoară pe o perioadă de 36 luni, în regiunea de dezvoltare Sud-Est.

Obiectivul general al proiectului este creșterea gradului de ocupare, facilitarea accesului pe piața muncii și dezvoltarea spiritului antreprenorial pentru 620 persoane prin furnizarea unor măsuri  integrate de antreprenoriat, orientate pe creșterea mobilității și a gradului de ocupare a persoanelor șomere, inactive, inclusiv a înființării și dezvoltării unor activități independente non-agricole în scopul creării de noi locuri de muncă durabile în zonele urbane din regiunea de implementare Sud-Est.

Evenimentul va reuni reprezentanți ai mediului de afaceri, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale din aria de interes, a mediului de afaceri, reprezentanți ai instituțiilor publice locale, reprezentanți ai organizațiilor sindicale și patronale, precum și jurnaliști.

În speranţa că veţi fi alături de noi la această acţiune, vă asigurăm de înalta noastră consideraţie.

Agenda evenimentului

 

Pentru mai multe informații privind proiectul, vă rugăm să contactați: